Dagene går i ett og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned med dataen før nå. På mandag var det opp klokken 02.00 for å komme seg på jobb, og da jobbet jeg frem til klokken tolv på kvelden igjen. Har vært på jobb i dag også, men ikke fullt så lenge som igår. Er veldig sliten så det eneste jeg prioriterer når jeg kommer hjem er soving. Men nok om det! Jeg fortalte dere at jeg hadde vunnet et gavekort for noen dager siden, og på lørdag reiste jeg inn til Oslo for å møte Belinda. Herlighet for en dag! Vi shoppet i flere timer, og jeg fikk endelig fylt opp sommergarderoben med masse fint. Belinda introduserte meg for smoothieXchange og det må være den beste smoothien jeg har smakt. Jeg ble faktisk mett etter halve koppen, og var fylt opp med masse ny energi. Etter shoppingen skulle vi ned til sentralstasjonen for å vente på toget. Vi satt oss ned på Egon for å ta et par pils, og jeg kjenner smaken av de enda, haha. Det var så utrolig godt etter en lang dag! For hva er vell bedre en sol, shopping og øl? hihi.Â