Hei! Da er jeg endelig kommet i gang med bloggingen, og jeg må beklage (nok en gang, hehe) fraværet mitt. Har som sagt mye jobb, og har frem til i dag jobbet 47 timer på tre dager så er veldig sliten. Det skal bli godt med helg for å si det slikt :-) Vi har endelig fått bestilt tur til London og avreisedatoen er 16. juli. Fy søren som jeg gleder meg! Har aldri vært der før så det skal bli spennende, og ikke minst koselig. Skal ikke legge skjul på at shoppingen er det jeg gleder meg mest til. Det er utrolig mange butikker de ikke har i Norge som de har i London, så det skal bli morsomt. Det skal bli godt å fylle inn sommergarderoben… Igjen ♥ Jeg har ikke så veldig mye annet å komme med, så jeg håper dere alle har hatt en fin uke hittil, og husk; vær forsiktig i morgen. adas
Topp fra BikBok og shorts fra Only