IMG_6568Sliter du med oljete hud? Jeg har funnet to favorittprodukt som hjelper meg utrolig mye, og som jeg vil anbefale videre til dere.

Aco Spotless Mud Cleanser
Dette er en two-in-one med rens/maske. Den er veldig effektiv og kan brukes til mye. Den skal forebygge urenheter, fjerner smuss, rengjør porene og virker mildt eksfolierende. Denne kan som sagt brukes på to måter, og for daglig rengjøring masseres den på fuktet hud og skylles av, eller du kan bruke den som en ukentlig maske ved å påføre et tynt lag rett på tørr hud. Masken skal sitte på i fem minutter før du skylder den av med vann. Spotless sin rens/maske inneholder kaolin og bentonite som fjerner overflødig fett og det gjør den virkelig. Jeg har brukt produktet fast i flere måneder, og ser stor forandring!

Aco Spotless Daily Moisturiser
Dette er en hudkrem for fet og uren hud. Den inneholder pleiende og beroligende allantoin som demper rødhet og er veldig skånsom for huden. Kremen kjennes gelèaktig ut, og den mykgjør huden etter den daglige rengjøringen. Dette produktet inneholder mattende mikropartikler som fjerner overflødig fett og gjør huden matt og silkemyk. Jeg liker kremer som gjør huden matt, for da skal det mye til før andre ser at man er blank i ansiktet. Kremen er fettfri (selvfølgelig) og tetter ikke porene. Denne påføres i hele ansiktet etter rengjøring. Og til rengjøring vil jeg anbefale å bruke det øverste produktet, Aco Spotless Mud Cleanser.

Produktene selges på forskjellige apotek, og hvis du vil handle på nett finner du Mud Cleanser her og Daily Moisturiser her.