… Er og blir det beste! Herlighet som vi koser oss. Her har vi basseng, bar, restaurant og brennende sol. Graderstokken ligger på rundt tretti varmergrader- perfekt! Det som ikke er fullt så bra med dette hotellet er at doen lekker.. Jeg har prøvd å snakke med de ansatte på hotellet men får beskjed om at det ikke er deres problem. Litt ekkelt å sette seg på do, for så å trakke i dovann. Blir litt kvalm av tanken, men uten om det er alt helt supert. Dagen i går gikk til bilkjøring og når vi kom frem til hotellet hoppet vi rett i bassenget. Det var så utrolig forfriskende så jeg klager ikke. Nå skal vi snart reise til badeland og må si jeg gruer meg litt. Er litt pingle når det kommer til vann men håper og tror jeg liker det :-) Ønsker dere en fantastisk ferie videre!
Processed with VSCOcam with c1 preset