Endelig fikk jeg til blogging på mobilen! Timene går litt sakte når jeg sitter på i bil så jeg er glad det finnes nettshopping. Vet ikke helt om lommeboka er like glad, men nå er det så mye salg- og ikke minst så masse fint å finne hos Nelly. Den buksa som jeg har bestilt gleder jeg meg helt vilt til å bruke! Når vi var i London fant jeg ingen som passet meg, og hvis jeg fant en i riktig størrelse satt den skikkelig teit på. Endelig har jeg en skikkelig boyfriend jeans. (Litt på etterskudd- men det gjør vel ingenting, hehe). Nå har vi igjen ca tre timer med bil og jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem. Det har vært helt fantastisk her i Bø men ingenting er som hjemme. Fine Odin har vært som en engel uten like, og Torgeir har hatt det helt supert – så jeg klager ikke ♥
nellynew.jpg

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her