Goood mandag alle sammen! Etter at jeg kom hjem fra London har jeg drukket alt for mange glass med hjemmelaget frappuccino. Det passer perfekt om sommeren og det smaker himmelsk. Man trenger ikke kjøpe frappuccino på Starbucks når man kan lage selv! Det er jo superenkelt å lage slik hjemme og du bruker max fem minutter på det. Det er utallige måter man kan lage frappuccino på, og en masse smaker man kan mikse med- men min favoritt er med sjokolade og vanilje. IMG_6860
Det du trenger for å lage frappuccino er: 
• En liten kopp med sterk, kald kaffe
• To kuler med vaniljeis, og to kuler med sjokoladeis
• 1dl lettmelk
• Isbiter
• En dæsj med sjokoladesaus

Bland alt i en blender og server med to ekstra isbiter som ikke er knust + et sugerør! Nå skal jeg sette meg ut på verandaen med Costume og et stort glass med frappuccino. Det er sol ute- og det må man jo bare nyte før jobben kaller :-)