Iskaffe er noe av det beste jeg får servert og sommeren er ikke helt over enda- så det er fortsatt innafor. Det er superenkelt å lage iskaffe hjemme, så derfor vil jeg bare tipse dere om denne herlige oppskriften jeg alltid tar i bruk når jeg skal lage iskaffe. Det eneste du trenger er • 1 dobbel espresso eller veldig sterk kaffe • 3 dl. melk • 1 dl. vanilje is. Tøm alt i en blender og kjør det til det blir en jevn masse, og hell alt over i et glass med noen få isbiter i slik at kaffen holder seg kald. Nyyyt!iskaffeiskaffe3
Etter at jeg skrev siste innlegg i går gikk jeg for å hente posten og da hadde endelig velkomstpakken fra Costume kommet. Det tok ikke lange stunden før den dukket opp i posten men jeg hater å vente på spennende ting… Så langt er jeg superfornøyd, og jeg kan ikke tro at jeg betalte kun 299kr for tre blader + dette starter kittet. Jeg bestilte abonnomentet via Bladkongen og der skal jeg bestille Det Nye også. Skal bare vente til dette abonnomenter har gått ut. Du finner tilbudene og velkomstpakkene til Costume her. Nå skal jeg sette meg ned å lese ut de nye bladene før jeg starter på husvasken. Luna bytter pels- så hele huset fyller seg opp med hår bare etter noen minutter. Rart hun klarer å produsere så mye med tanke på hvor liten hun er, hehe. costumee da