Jeg sliter med dårlig hud og er veldig opptatt av å rense huden min både morgen og kveld slik at problemet ikke skal forverres. Vann og noen få gode produkter er alt du trenger for å gjøre huden din en god tjeneste. Det første jeg vil anbefale dere er å finne ut hvilken hudtype du har slik at du velger riktige produkter til huden din. Bruker du produkter for en annen hudtype vil problemene bli enda verre- så det å koste på seg en slik sjekk er virkelig verdt hver eneste krone. produkter

MORGEN

s Start med å vaske ansiktet i kaldt vann. Da våkner du mer og hvis du sliter med store porer er kaldt vann med på å lukke dem.
s Etter at du har vasket ansiktet i kaldt vann påfører du en dagkrem som er tilpasset din hudtype. Legg dagkremen din i kjøleskapet slik at det er forfriskende å ta den på, og som nevnt i første punkt er kaldt med på å lukke porene. Dagkrem er viktig for å få et godt underlag før du skal påføre makeup. Jeg bruker Aco Spotless Daily Moisturiser som dagkrem og liker den veldig godt!
s Velg makeup som er tilpasset din hudtype for å unngå at huden din reagerer. Jeg har alltid trodd at »sminke er sminke» men etter at jeg sjekket opp hvilken hudtype jeg har byttet jeg ut alt av sminken min og huden min ble mye bedre.

KVELD

s Etter en lang dag har huden din tiltrekt seg utallige bakterier og det er viktig å få vasket huden godt. Vask huden med varmt vann for å åpne porene før du finner frem bomullspad og en god toner. En toner er en hardere rens som fjerner bakteries, smuss og annet skitt fra ansiktet og velger du riktig toner får du et godt produkt som hjelper masse. Jeg bruker Aloe Calming Toner fra The Body Shop.
s Vask ansiktet ( med varmt vann) ren for toner før du påfører en nattkrem som igjen skal være tilpasset din hudtype. Det er viktig å påføre huden masse fuktighet etter at du har renset ansiktet, for nå har du fjernet en del av hudens beskyttelse. Det er også om natten at huden reparerer seg selv og da det er viktig med ekstra fuktighet. Siden huden trenger ekstra fuktighet er det greit med en fetere nattkrem enn dagkremen.