Morgenkaffen er drukket opp, Det Nye er lest ut og huset lukter vanilje på grunn av alle duftlysene som ble tent under frokosten. Dette er virkelig en god morgen, og jeg har mye koselig å se frem til i dag. Formen er nesten helt på topp og om noen timer skal turbuksa endelig få komme på! Om noen timer reiser jeg på fjellet sammen med Hanne og hundene, så det gleder jeg meg til.fMen før jeg gjør noe som helst annet skal jeg over til overskriften. Siden det er lørdag og dagen startet så bra som den gjorde skal jeg holde en liten konkurranse for dere, der èn heldig vinner stikker av med et gavekort på 500kr hos ASOS!

For å delta i konkurransen må du:
• Klikke deg inn HER for å finne ett eller flere produkter du liker. Så må du kopiere hele lenken inn i kommentarfeltet og husk å legg igjen navn og mail slik at jeg får kontaktet deg når vinneren trekkes.
• Del dette innlegget med vennene dine på instagram eller facebook. Hvis du deler på instagram tagger du bildet med @idaasv.
• Det er selvfølgelig et stort pluss om du liker facebook-siden min her!

Da gjenstår det bare å si lykke til, så håper jeg dere får en fantastisk lørdag! Dagens antrekk kommer ut om noen timer :-)