Vinn gavekort på 500kr her!
PicMonkey
Bilde 1: Boyfriend jeans her Skjorte her Tee her Sko her
Bilde 2: Skinnjakke her Genser her Bukse her Veske her Sko her Leppestift her
PicMonkea
Bilde 3: Topp her Skjørt her Armbånd her Sko her
Bilde 4: Playsuit her Jakke her Clutch her Sko her
PicMonke
Bilde 5: Grå her Svart her Grå her Beige her Finnes i forskjellige farger
Bilde 6: Kåpe her Boyfriend jeans her Tee her Veske her Sko her

Herreguuud så mye fint Nelly og Ellos har fått inn til høsten! Det klør i fingrene etter å bestille alt som faller i smak, men dessverre så er lommeboka nokså tom etter Osloturen, hehe. Må nok ta en litt større bestilling når lønningen kommer inn på konto- det skal være sikkert og visst! Håper dere liker slike innlegg, og fortell gjerne hvilken kollasj som er din favoritt! Bruker du rabattkoden FALL Nelly når du kommer til kassen får du 15% rabatt på den dyreste varen, og når du handler hos Ellos kan du bruke rabattkoden 305845 for å få fri frakt og 50% på den dyreste varen! Inneholder affiliates