Da er mandagen kommet og jeg kan ikke være annet enn klar for en ny fantastisk uke på jobb! Forrige uke var ingen bra jobbuke, så det skal bli supert å komme tilbake med en form på topp. Jeg har allerede vært på jobb i noen timer når dette innlegget postes, og i dette innlegget tenkte jeg å dele et enkelt matpakketips med dere. Selv er jeg veldig dårlig på å ta med matpakke på jobb, og det kan bli dyrt i lengden så derfor har jeg funnet min favorittmatpakke jeg synes frister når jeg er på jobb. Når jeg først tar med mat må det være delikat å se på, smake godt og ikke minst… Det må være mye i mengde og pålegg! Jeg er av typen som spiser opp matpakken min før lunsj så derfor er jeg avhengig av å ha mye mat slik at det holder til lunsjen også, hehe. Sååå her er et lite tips til hva dere kan ha på matpakken, og som kan ligge i kjøleskapet kvelden før du skal spise den og likevel smake godt!

• Grove baguetter • Smør/majones eller begge deler • Hjertesalat • Tomat • Agurk • Krydderskinke
• Den osten du liker best, jeg foretrekker jarlsberg.
matpakke