4 da daadehdetalj1
Er det noe jeg virkelig elsker å gjøre er det å kjøpe inn nytt interiør. Det trenger ikke være store forandringen- det holder med små detaljer som gjør det «lille ekstra». Etter jobb i dag reiste Torgeir og jeg innom Kid Interiør og der var det 50% på utrolig mye interiør og småting så bankkortet lå ikke i veska for å si det sånn, hehe. Det har derfor kommet opp to nye bilder, noen vaser og litt annet i stuen, soverommet og på klesrommet. Nå mangler jeg bare nytt spisestuebord så er alt i huset lyst og fint. Når vi flyttet inn gikk vi (dessverre) for svart kjøkken og svart spisestue, noe jeg angrer skikkelig på. Huset er ikke så stort og når man har slike mørke møbler og rom føler jeg at det blir såå mye mindre, men det kostet jo en del penger å kjøpe nytt så jeg får holde ut litt til å håpe at Torgeir snart blir lei det mørke, slik at det blir enklere å skifte ut, hehe. Han er nemlig ikke enig i at det skal byttes ut enda. Men nåå venter hjemmelaget pizza, stort glass pepsi max og sofaen. Det skal bli godt! Ha en fin kveld ♥ Vinn gavekort på 500kr her!