dettada
pp
Jeg har helt glemt dette innlegget om den fantastisk turen vi hadde for noen dager siden! Selv om det var iskaldt og blåste skikkelig var det herlig å gå opp Feforkampen sammen med Hanne og hundene. Solen strålte, vi ble røde i kinnene og når vi kom på toppen hadde vi deeen utsikten. Norge er fantastisk, eller hva? På toppen ble sekken pakket opp og jeg er av typen som ikke reiser på tur hvis jeg ikke har noe godt i sekken (trenger motivasjon, hehe), så sekken var fylt med varm kakao, kjeks og brus som vi gomlet i oss imens hundene fikk løpe fritt rundt oss. Herlig! Uten om det hadde selvfølgelig Hanne noen gullkorn på lager som jeg må dele med dere. Vi begynte å gå oppover og jeg prøvde å motivere Hanne så godt som mulig, men den gang ei. Ida: Nå er vi snart på toppen, det her blir koselig! Og det eneste jeg fikk til svar var en sint Hanne som brøler «Faen Ida, jævla optimist!» Herregud som jeg lo! Men vi kom oss til toppen og det var veldig koselig, så jeg hadde vel rett selv om det ikke virket slik når vi gikk oppover, HE-HE.
k hanne
s