puna
I dag ble jeg vekt av et vått kyss i øyet av Luna før hun kravlet nedover dynen og stod klar ved døren for å gå tur. Hun er så herlig ♥ Så i dag har vi gått tur, ordna litt her hjemme og nå sitter jeg med en te-kopp i hånden og oppdatere dere. Har mye jeg skal gjøre i dag så skal egentlig bare innom for å si her. Kameraet blir med på moroa så jeg oppdaterer dere senere! Men først må jeg fortelle om bursdagsfeiringen! Herlighet for en lørdag! Hanne ble heldigvis overrasket og bursdagsfeiringen gikk over all forventning. Vi kjørte karuseller til vi ble kvalme, spiste sukkerspinn og koste oss med god mat på Pillarguri cafè. Tror vi alle følte at vi var ti år der vi satt i de små karusellene å gråt av redsel mens de enda mindre barna satt å lo av oss. Så utrolig morsomt, men det blir lenge til neste karusellkjøring, hehe. Etter turen på Otta reiste vi innom mamma slik at jentene skulle få se det nye huset, og der fikk vi også servert kake. Masse usunnheter til den store gullmedaljen, hehe! Men jeg klager ikke. En vellykket lørdag sammen med herlige jenter♥