Hvordan har søndagen deres vært så langt? Min har bestått av rydding, klesvask, bretting av klær og masse tekopper. Straks skal jeg innom solariumet (må holde fargen ved like, hehe) sammen med Hanna og etter det tror jeg det blir en film sammen med Torgeir. Denne helgen har vært superfin og i går reiste jeg og Hanna til Sverige på harrytur for å kjøpe inn litt (u)nødvendigheter, og bilturen på åtte timer gikk som en dans på røde roser. Herlighet som vi lo, skravlet og skvatt i løpet av disse timene. Når jeg tenker meg om var det ikke stille i et sekund uten om da vi kjørte gjennom tollen. Turen gjennom tollen er like nervepirrende hver gang, og selv om vi ikke hadde med oss et gram for mye, så det ut som vi begge hadde handlet hele Sverige tomme for alt av ulovligheter. Bleke, redde og ikke minst litt stresset, haha. Tror vi trenger noen råd til hvordan å oppføre seg normalt når det kommer til slike ting! Men vi kom oss gjennom det, og nå sitter jeg her med alt for mange colabrett, flere kilo godteri og en ny kjole som skal brukes i jula emoji

details
Jakke H&M Genser BIKBOK Klokke HER Skjørt EBAY Knehøye støvletter H&M