newin
Ullhatt 199,- HER Daniel Wellington i sølv HER

Selv om det er igjen noen dager av oktober må jeg bare vise mine beste kjøp denne måneden. Jeg er veldig fornøyd med kjøpene, og selv om jeg har en Daniel Wellington i rose gold har jeg hatt lyst på en i sølv slik at det blir enklere med andre tilbehør. Hatten har jeg sett på lenge, men de har ikke hatt størrelsen min så jeg ble superglad da jeg fant den i riktig størrelse. Skoene er nok de billigeste skoene jeg har eid. Å betale 89,- for disse herlighetene skulle jeg gjerne gjort igjen, hehe. Men en ting jeg glemte å ta med på bildet er de knehøye støvlettene jeg kjøpte på H&M. Jeg har støvlettene i svart og i dette sekundet bestilte jeg de i brun også. Det er tomt for fargen svart på nettet, men du finner brun her. De sitter som et skudd, og er såå fine!