trajDette har virkelig vært to travle dager, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned med dataen før nå. På torsdag var jeg i flere møter, hadde over 20 telefonsamtaler og ræva fikk ikke kjølt seg ned før klokken slo midnatt. Men, etter denne dagen fikk jeg endelig en arbeidskontrakt og jeg gleder meg sååå til å begynne å jobbe med det jeg liker best. Fredagen gikk med til et lite intervju, og senere på dagen reiste jeg og Hanne til Lillehammer. Vi fikk så utrolig lyst til Å finne på noe koselig, og siden det er litt lite å gjøre her jeg bor, tok vi bilen fatt og reiste til Lillehammer for å spise hamburger sammen med Ingri, og se litt i butikkene. Jeg fikk selvfølgelig med meg noen goder som jeg gleder meg til å vise til dere!


Etter at dette innlegget postes skal jeg sette meg ned å skrive litt flere innlegg slik at jeg har noen på lur hvis det kommer noe i veien slik at jeg ikke får oppdatert dere. Tenkte faktisk å kjøre i gang en spørsmålsrunde, men jeg synes det er litt skummelt så da må jeg høre med dere om det er noe dere vil. Og er det noen som virkelig vil og lurer på noe så skal jeg selvfølgelig gjøre det. Har jo fått flere nye lesere som kanskje ikke kjenner meg så godt, så det er jo en liten mulighet for å bli litt bedre kjent med Ida bak skjermen. Ha en fin lørdag ♥