… Samsung NX2000♥

baby2Endelig har jeg fått tak i et litt mindre kamera som er enklere å ta med seg hvis jeg skal ut på noe. Jeg synes speilrefleksen tar for stor plass, og hvis jeg er så uheldig å mister det taper jeg tusenvis av kroner. Så derfor har jeg skaffet meg et lite, søtt kamera fra Samsung. Jeg har sett etter et slikt kamera lenge nå, men har vært utrolig usikker på prisklasse og merke. Men etter litt om og men havnet jeg på dette kameraet, og jeg er superfornøyd! Det tar liten plass, bra bilder og prisen er heller ikke så verst. Har prøvd ut de forskjellige funksjonene og heldigvis var det enkelt å sette seg inn i innstilligene og valgene man har. Jeg takler ikke kameraer som har tusen forskjellige ting å trykke, vri og vende på, hehe. Det jeg liker best ved dette kameraet er touchskjermen og WiFi delingen. Det er veldig enkelt å fokusere med et slikt kamera grunnet touchskjermen, for da kan du bare trykke på objektivet du vil ta bilde av, og kameraet fokuserer av seg selv. Wifi funksjonen er jo perfekt med tanke på instagram, facebook og andre sosiale medier! Du finner kameraet her.baby1