deee detaljer fesdetttPicMonkey CollageBukse Funky Girls HER Genser Vila HER Cardigan Vila HER Skjerf Rosenvinge HER Lommebok Dixie HER Øredobber SZN HER Neglelakk Fnug HER

Dette må være det mest behaglige antrekket jeg har hatt på siden vinteren meldte sin ankomst. Skjerfet er 100% ull og fargen er sååå herlig! Det er nok det varmeste skjerfet jeg noen gang har eid! Cardigan som jeg har på er i ull og mohair og er overraskende varm. Det viktigste for meg om vinteren er myke, behaglige klær som varmer og disse to produktene passer perfekt til denne beskrivelsen. Buksa er også fantastisk! Det er ikke ofte jeg finner bukser som passer størrelsen min, men denne buksa satt som et skudd, og passet faktisk på alle steder (rumpe, lår… u name it).


Som dere sikkert ser når dere klikker inn på linkene til de forskjellige produktene kommer dere inn på facebooksiden til Molly. Molly er en butikk her på Fosen som har utrolig mye fint, og de har en superfin ordning for dere som ikke har mulighet til å besøke butikken. Ser du noe fint som de legger ut på facebook kan du spørre om de kan sende varen til deg! Det blir som nettshopping, og hva er vel bedre enn det? Tror jentene som jobber på butikken hadde blitt superglad om du liker facebooksiden deres. Den finner dere her ♥