ffff
@s
Hoho, nå begynner det å bli en stund siden jeg har oppdatert dere! Denne uken har gått i ett, og jeg har hatt utallige ting å holde på med. Uten om jobben har jeg hentet meg en ny bil som dere skal få se i et eget innlegg, og nå sitter jeg på fantastiske Fosen sammen med Torgeir, Pål Østen, Tor Sigurd og Stein Ivar! De er på jakt, og jeg er her for å besøke familien min som jeg ser alt for sjeldent.


Hadde egentlig trodd jeg skulle klare å oppdatere dere på torsdag, men vi kom frem veldig sent og de har heller ikke hatt internett før i dag. Men bedre sent en aldri, eller hva? Litt av eBaypakkene mine har også kommet, og jeg er superfornøyd med de få tingene jeg har fått. Vesken har jeg allerede fra før, men i en helt annen farge- så det sier seg selv at den er godt likt, hehe. Men nå skal jeg svinge meg rundt å ha på meg antrekket slik at jeg får et nytt innlegg til dere. Vet ikke helt om det kommer i dag eller i morgen, men det ser dere. Ha en fin lørdag ♥
63
g