I går så jeg den første snøen falle, og julestemningen sniker seg innpå. I dag er det kun en måned til jul, og det er kritthvitt ute og lukten av kongerøkelse fyller huset. Vi går i mot en fin tid der familien endelig samles fremfor peisen med varm kakao og stearinlys som er med på å varme opp det kalde huset, og ikke minst den gode julematen som jeg skal fråtse i meg helt frem til jul. Jeg gleder meg også til å se alle menneskene som stresser seg rundt for å gjøre klar kalendergavene til de små (og store, hehe) som de enda ikke har begynt med. Det er så morsomt å se hvor mye arbeid folk legger i julen, og jeg må si at julestress er noe som hører julen til. Ååh, det kribler i magen når jeg tenker på juleferie. Det skal bli så fint ♥ Nå som det bare er igjen en måned til jul synes jeg det passer fint med en liten ønskeliste. Jeg er vel ikke den eneste som har lagt merke til denne herlige fargen, og de herlige produktene fra Ellos? Kobberfargen har sakte men sikkert kommet inn i hjemmet mitt, og den skal ikke byttes ut med det første. Synes fargen er så herlig og hadde lommeboka vært proppfull av penger skulle jeg hamstret det meste i denne fargen!

wtf

Taklampe HER Krukke HER Dødningshode HER Lyslykt HER Bokstav HER Aviskurv HER