hjemmespaEndelig fredag og helg! Dagen i går gikk i ett, og jeg var ikke hjemme igjen før klokken var alt for mye til å oppdatere dere. Det var bekkmørkt så da ble ikke bildene slik jeg ville ha de, og jeg tror også de fleste lå og sov, hehe. Men i dag har jeg fri, og om litt kommer Helene og Michaela. Jeg har ikke hatt tid til å treffe Helene og den lille etter fødselen, så dette ser jeg virkelig frem til! De er jo så skjønne begge to ♥ Etter at de har vært her skal jeg finne frem ansiktsmaske, leppemaske og fotmaske å gjøre klart til hjemme-spa. Det er alt for lenge siden jeg har tatt vare på hud og hår, så det skal bli supergodt! Jeg er ikke en av de som gjør dette en gang i uken, så når jeg ført gjør det- gjør jeg det skikkelig! Men nå må jeg avslutte, må ha en liten opprydding her før Helene og Michaela kommer. Ha en fin fredag :-)