odinminDa er vi vel framme i Rissa etter en lang dag i bilen og i Trondheim by. Vi skulle overraske bestemor og resten som bor her, og det ble en suksess. Vi hadde egentlig planlagt å reise på mandag, men siden jeg skulle innom Ikea og City Lade tok vi bilen å reise i dag tidlig. Tror de alle ble glade for at vi kom noen dager før♥ Så nå skal vi tilbringe noen fine dager her før vi reiser hjem til mamma for å feire jul. Fantastisk spør du meg!


På Ikea fikk jeg endelig kjøpt inn de siste detaljene som har stått på ønskelisten lenge, og jeg gleder meg sååå til å få det på plass i stua, slik at det blir komplett! Jeg har sett for meg hvordan det skal bli, så da gjenstår det bare å se om det blir like bra som jeg tror og håper på, hehe. Selv om jeg synes litt synd på Odin som måtte traske inne på Ikea i flere timer, var jeg glad for at jeg fikk med meg alt som sto på listen. Heldigvis gikk det overraskende fint med Odin selv om han ble lei, for når vi kom frem til City Lade fikk han velge å vrake i det han ville, så da falt valget på alt for mye frozen yogurt og litt nye klær. Men nå står tante klar med kveldsmaten så nå må jeg runde av. Ha en superfin lørdag videre! ikea