Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful.

thisistheday
Nå går gliset mitt fra øre til øre, og sommerfuglene i magen flyr som bare det. Jeg ble vekt av Torgeir med kaffe på sengen, og nå sitter jeg i pyjamasen fremfor TVen med herlige julefilmer. De fleste julefilmene starter grytidlig, så jeg har vært oppe en god stund for å få med meg det beste. Om litt skal jeg ta turen til mamma der alle de andre er, og jeg skal nyte dagen til det fulle og kose meg gløgg ihjel. Endelig er det jul og familietid♥ Jeg håper dere alle får en fantastisk dag, og at dere koser dere masse med familie, og venner denne julen. Jeg har planer hver eneste dag frem til nyttår, og vet jeg kommer til å kose meg skikkelig. Men nå må jeg runde av, familietid, julegodis og en hau med kaker kaller♥