catchmeglossyHei, og god første dag jul ♥ Jeg håper dere hadde en fin kveld i går, og at dere ble fornøyde med kvelden. Min julekveld var helt fantastisk og jeg koste meg gløgg ihjel fra morgen til kveld. Maten smakte så utrolig godt, og pakkene falt virkelig i smak. Jeg fikk så utrolig mye fint, og det setter jeg så utrolig stor pris på! Nå har julestresset roet seg, og jeg kan endelig sette meg ned å blogge skikkelig. Tenkte først å dele et lite innlegg om den nyeste Glossyboksen jeg fikk forleden dag, som jeg igjen ble superfornøyd med. Denne månedens boks falt virkelig i smak, og nå har jeg i grunn alt jeg trenger av makeup og pynt til festen vi skal på i kveld og resten av jula. Denne månedens boks er det Maria Nilsdotter som har plukket ut produkter. Dere har helt sikkert hørt om henne! Hun er en svensk smykkedesigner og har virkelig plukket ut herlige produkter som kommer godt med i julen og selvfølgelig ellers også. Jeg har fått testet ut alle produktene, og er utrolig fornøyd med alt sammen, men en ting som virkelig skilte seg ut var leppomaden fra Burt´s bees. Den er virkelig blitt en favoritt!alt
L´ORÈAL PARIS Elnett satin hairspray 
Ultra-fin fikserings-spray som gir langvari hold og etterlater håret silkemykt og glansfullt. Fremdeles, 60 år etter at den ble skapt, er hårsprayen førstevalget hos ledende hårstylister verden over.

Jeg synes denne hårsprayen er utrolig god, med godt hold slik at håret holder seg på plass hele dagen. Dessverre er lukten litt for stram for min nese, men ellers en helt fantastisk hårspray som holder sine løfter. Les mer her


MAKE UP STORE Nailpolish
Få vakre negler med denne høykvalitative lakken som fikkes i en mengde ulike og spennende farger- i ekte make up store-stil.

Denne har jeg lite å si om, men det som må komme frem er hvordan den legger seg på neglene, og hvor lenge den holder. Fantastisk- og herlig farge! Les mer om produktet her


 

BURT´S BEES Rejuvenating lip balm with acai berry 
Gi leppene fuktighet i vinterkulden med 100% naturlig leppomade fra Burt´s and bees, merket som feirer 30 år i år! Acai er superfrukten som er rik på antioksidanter, vitamin A,C,D og E og sunne omega-oljer.

Dette har blitt min favoritt leppomade. Selv om jeg ikke har hatt den i mange dager har den virkelig gjort et godt inntrykk, og holder de stakkars leppene mine myke og glatte dagen lang. Fuktigheten holder seg på leppene i flere timer, og den gjør virkelig sitt for leppene om vinteren da de er tørre og vanskelige. Denne anbefaler jeg på det sterkeste! Les mer om produktet her


BELLÀPIERRE Cosmetic glitters
Kroppsglitter som kan brukes på kroppen og i ansiktet. Nå kan du på egen hånd skape en glitrende og leken look, som om du skulle bære et av Maria Nilsdotters smykker.

Dette er ikke helt min stil, men fy søren så kul den ble som øyenskygge! den sitter godt, og gir et utrolig kult resultat- så selv om jeg ikke kommer til å bruke den rundt om på kroppen fungerte denne supert som øyenskygge! Les mer om produktet her


SECHE VITE Dry fast top coat
En av verdens mest roste topplakk som får lakken din til å tørke fortere, holde lengre og få en glansfull finish. Seche vite skal alltid påføres på våt neglelakk. Brå å vite: formelen er tykkere enn de fleste andre merker.

Denne er bare helt fantastisk! Jeg hater å vente på at neglelakken skal tørke, men etter at jeg påførte denne tørker neglelakken på null komma niks. Den etterlater et glansfult resultat, og er virkelig en investering for de som trenger en god top coat som får neglelakken til å tørke fortere. Super! Les mer om produktet her
PicMonkey Collage