Nå som det er nytt år er det sikkert mange som har satt seg et mål der de skal begynne å trene/trene mer. Det er jo et supert mål, og trening er så utrolig bra for både kropp og sinn- men det kan være dyrt. Og når ting blir dyrt, da er det ikke fullt så morsomt lengre. Ikke for en smal lommebok i hvert fall. Jeg tror de fleste av oss har lagt merke til at bloggere har en tights til langt over tusen, og en jakke laget av gull.- Og da kommer regnestykket av seg selv. Etter at jeg så et lite innlegg om treningklær til en såpass stiv pris fristet det å vise dere denne lille kollasjen med treningsklær og tilbehør, der hvert produkt koster under 200,- slik at alle kan ha råd til å kjøpe nytt tøy til det nye året. 200,- er vel ikke så værst, eller hva? Alt nedenfor er bestilt, og jeg gleder meg til det kommer slik at jeg kanskje kan få den late ræva mi opp av sofaen og ut i skogen. Nytt år og nye muligheter, hehe!

treningsklærtilbehør

Sports-bh HER Sko HER Bag HER Hårband HER Drikkeflaske HER