Da ble det endelig helg på denne frøkna også! Jeg måtte jobbe litt ekstra på fredag og i dag, men nå er jeg ferdig og det kjennest helt greit! Det har vært litt mye i det siste, så det å få slappet av i kveld og i morgen skal jeg virkelig klare, hehe. Selv om jeg skal ta det helt rolig har jeg klart å plottet inn noen trenigsøkter, så i morgen tidlig reiser jeg på trening, og etter trening skal jeg bake litt sunne usunnheter som jeg kan spise utover uka. Jeg har blitt helt ekstrem når det kommer til sjokolade (generelt søtsaker), så jeg håper det slipper hvis jeg klarer å ordne noe sunt, som smaker skikkelig godteri, haha.


Jeg fikk meg en fin overraskelse da posten kom på fredag, for da kom nemlig de fine skoene mine jeg bestilte på søndag. Jeg har aldri eid en eneste Nike sko, så når det dukket opp et fresht par i herlig farge, måtte jeg trø dem på meg og reise på trening. De er helt fantastiske, og jeg gleder meg allerede til det neste paret kommer. Nike frelst på bare noen dager? Jepp!

Kjære NIKE, velkommen i skapet ♥
shoesnike skooo