kafemakroner
For en fantastisk dag jeg har hatt så langt! Dagen startet med en hudlege time som gikk over all forventning, og når jeg var ferdig kom Ingri å tok meg med på Lykkelige dager. Der spiste vi helt utrolig god mat, herlige makroner, og den beste raw kaken jeg noen gang har smakt. Jeg håper virkelig jeg finner oppskrift på nøyaktig samme kake, for smaken sitter der enda! Den fine, koselige kafeen er virkelig verdt turen innom, det må jeg virkelig si! Du finner den ved siden av Husflid i gågata på Lillehammer. Etter det koselige kafemøtet gikk vi innom BikBok for å se på salget som var der, og jammen ble det med noe hjem i dag også. En jumpsuit og en pyjamas var virkelig det jeg trengte nå, hehe! Jeg fikk også handlet litt forskjellig til bakingen som skal foregå i helgen. Jeg har fått en utrolig dårlig vane med å kjøpe lunsj på butikken, men nå skal det bli andre boller! Hvis bakingen går som planlagt kommer det et eget innlegg med oppskrift til dere. Men nå må jeg runde av! Håper dere har fått en finfin start på helgen ♥
salatminfin