God morgen, og god lørdag ♥kaffei

Denne dagen startet utrolig fint, med kaffe på sengen og mørk sjokolade. Herlighet så godt det er med helg! Har ingen spesielle planer for resten av dagen, men skal prøve å ta litt antrekksbilder til dere- for det begynner å bli en god stund siden sist, hehe. Uten om det skal jeg skrive ferdig innlegg om tips til lunsj, og litt andre innlegg som skal postet utover i uken. Er veldig opptatt med jobb fra mandag til torsdag, så når uken kommer har jeg ikke sjangs i havet til å lage nye innlegg, så jeg skal prøve å bli litt flinkere i helgene slik at dere har litt å lese på. Jeg vet selv hvor kjedelig det er å refreshe hver dag uten et eneste nytt innlegg, hehe. Shortsen og toppen som dere ser på bildet var den jeg kjøpte med fra bikbok i går. Den er så utrolig herlig!!