Denne helgen har gått skremmende fort, og jeg har ikke fått gjort halvparten av det som egentlig skulle gjøres. Kunne virkelig trengt en dag mellom søndag og mandag! Jeg får prøve å gjøre det mest nødvendige før jeg setter meg i bilen og reiser på jobb. Men før jeg reiser på jobb tenkte jeg å dele mine siste instagrambilder med dere! Er mye flinkere til å oppdatere der, så hvis dere vil følge litt ekstra med kan dere følge meg her. Legg gjerne igjen navnet på instagramkontoen din, jeg trenger masse inspirasjon ♥

myinsta1. Dinner is served 2. Har definitivt fått drømmejobben! 3. Kinda miss this 4. Mine fine♥ 5. Godt nytt år! 6. What a day… Først punkterte jeg, så mistet jeg nøkkelen til bilen, og datt rett på isen å slo kneet mitt 7. Selv om alle sier »De beste jentene», vet jeg at ingen slår disse to! 8. Jul, og familiekos♥ 9. Hadde det fantastisk på Fosen sammen med fine Odin!