IMG_9509
Endelig ble det helg og påskeferie på meg også. Det ble feiret med friske roser, Det Nye og en stor pose med godteri. Så fantastisk godt! Torgeir kom ikke hjem i går pga all snøen som hadde kommet på Gardermoen, men nå er det ikke lenge før han tramper inn døra. Vi skal på hytta og jeg holder på å pakke det mest nødvendige slik at vi slipper å reise opp og ned flere ganger. Tror det kommer til å bli veldig koselig, og jeg gleder meg sånn til å se han igjen! I mellom pakkingen tar jeg meg i å surre rundt på nettet etter litt inspirasjon for vår/sommergarderoben. Det har kommet så utrolig mye fint, og jeg klarer nesten ikke holde kortet kaldt, hehe. Selv om det har kommet litt nye ting i garderoben i det siste, så det er noe som gjenstår før våren kan komme for fullt. Som jeg gleder meg til lette, behagelige klær! Men nå må jeg runde av, Torgeir er her hvert øyeblikk og jeg har kun pakket egg og bacon, haha. Ha en finfin helg og påske alle sammen♥IMG_9506