leavinghome-800x533
Før vi reiste på fjellet skulle jeg lete opp noen bilder som jeg skulle printe ut, og kom over disse. Nå som snøen har lavet ned og gitt oss en ny vinter kjenner jeg det skal bli fantastisk med ferie i mai sammen med herlige femellebloggere. Det er faktisk bare 43 dager til vi reiser og jeg gleder meg sånn! Sol, strand, kjoler, bikini og paraplydrinker…. JA TAKK! Kunne virkelig ønske det var tiende mai i dag, men heldigvis går det fort og om litt sitter vi alle på flyet på tur til Rhodos. Som jeg gleder meg til å treffe de fantastiske bloggerne! Jeg reiser sammen med Reidun, Benedicte, Christine, Iselinn, Julie Viktoria og Marlene! Anbefaler dere å klikke inn på bloggene til de jeg reiser sammen med. Der kan du hente masse inspirasjon, og ikke minst følge med på turene de reiser på ♥ La det går fort til mai, hehe! levinghomee-800x533