kkkkkkkkj
Håret er kommet opp i en dott, den rosa kosedressen er på og jeg helt ferdig for dagen. Gud, som jeg lengter etter ferie akkurat nå. Det skal bli så godt! Det er bare elleve dager til jeg sitter på flyet til Rhodos med en gjeng fantastiske femellebloggere, og jeg gleder meg sånn! La det gå fort til 3. mai, for nå trenger jeg virkelig å få dratt på meg bikinien, drikke iskald cola på stranda og bare nyyyte fridagene.


Men jeg har et lite problem. Jeg sitter å fikler med et helvettes GoPro kamera som skal være med på turen. Dette er virkelig ikke min sterkeste side, og det irriterer meg skikkelig. Det har endt opp med at jeg har tatt ut batteriet sikkert ti ganger nå, bare på grunn av et blått lys som kommer på når jeg skrur av kameraet. Vet du hva det kommer av? Hvordan slår jeg det helt av, uten at det lyser blått? Jeg blir snart gal hvis jeg ikke får det til, haha. Men nå må jeg runde av.- Øynene mine er tunge, og jeg trenger søvn. SOV GODT♥