En stor kopp kaffe, føttene på bordet, KUWTK på macen, donuts til frokost og et stort glass med frosne skogsbær og vann. Fredag og fri ♥ Så utrolig deilig! Om noen timer kommer Hanna for å hjelpe meg.- Vi skal prøve å ordne med bloggbilder slik at dere får litt å lese på når jeg er på jobb. Jeg har vært helt ræva på å planlegge blogginnlegg midt i uka, og jeg har heller ikke tid til å sette meg ned å jobbe skikkelig med bloggen etter jobb. Det er lange dager på arbeid, så det eneste jeg gjør når jeg kommer hjem er å dusje og sove. Men, jeg skal prøve å bli flinkere og jeg gleder meg sånn til Hanna kommer slik at vi får gjort noe med dette, hehe! Nå skal jeg se to episoder av KUWTK før jeg skal begynne på frokosten. Donuts til frokost er vel ikke det beste man kan ha i seg, så jeg håper grove baguetter med skinke dekker over for dem, haha.
pinkkkkpinkk