hbfavvsPeeling fra det spanske merket Naobay med 98,8 prosent naturlige indredienser. Partikler fra açaitreet eksfolierer huden mens olivenolje, sheasmør og søt mandelolje har en beroligende effekt. Jeg har problematisk hud, men denne har virkelig hjulpet meg mye. Den lukter utrolig godt, og er blitt en skikkelig favoritt.


MAC viva glam lipstick er en fantastisk leppestift som har mye pigmenter og gir et godt resultat. Denne har jeg anbefalt før, men synes den fortjener en anbefaling til! Ikke nok med det, men for hver leppestift eller lipgloss du kjøper av merket Viva glam, donerer de en viss sum til menn, kvinner og barn som lever med HIV og AIDS. Win-win!


Glazel visage loose eyeshadow er en høypigmentert gullfarget øyenskygge fra Glazel Visage. Den kommer i en løs og lett formel som er enkel å påføre, slik at du oppnår et delikat og lekkert resultat. Denne kan også brukes som highlighter. Fantastisk!