//Oppholdet er sponset.

innearena1sofacollageinnearenautearenaaautearena3utearenaautearenaDette er den fantastiske villaen vår i Pefki, Rhodos. Seastone Villas! Jeg er så glad for at vi fikk muligheten til å bo her! Rommene er store, og lyse med utrolig gode senger, og den ligger perfekt til. Plassen rundt villaen er rolig, så du trenger virkelig ikke bekymre deg for støy og bråk når du reiser hit.- Og det passer meg midt i blinken. Er man på ferie, er man der for å slappe av og det får du gjort her. Det er helt fantastisk å stå opp om morgenen, for så å gå ut på verandaen å nyte en god frokost i det solen står opp, og fuglene kvitrer. For ikke å snakke om utsikten. Utsikt over Egeerhavet og fjellet…Fantastisk! Bedre start på morgenen skal man lete lenge etter. Utearenen her ved villaen er fantastisk. Du har sol hele dagen, et avkjølende basseng, og utenfor døra har George plantet appelsintrær slik at du kan lage ferskpresset juice til en hver tid. Villaen har tre solsenger, samt to store madrasser du kan ligge på for å nyte solen til det fulle.- Og blir du varm kan du legge deg på sofaen ved sittegruppen, under tak.

Kjekt å vite; 
Villaen har mikro, stekeovn, stort kjøleskap og fryser, det er verandaer på hvert et rom, en stor uteplass med basseng og en stor sittegruppe med tak over. Det tar deg max ti minutter å gå til stranden, og der finner du bar, og en hau med vannsport. Villaen har tre store, separate rom, og hvert et rom har nattbord, klesskap, et fint sminkebord for oss som trenger det, og de beste sengene med herlige puter og aircondition. Gratis WiFi er det også her, og privat parkering for de som ønsker å leie bil. Så vurderer du en tur til Rhodos anbefaler jeg Seastone Villas på det sterkeste!

INSTAAM