Vi fikk sett utrolig mye på kort tid når vi var i Rhodos, og jeg har såå lyst til å fortelle hva dere burde gjøre og hvor dere burde reise! Uten om de anbefalingene nedenfor vil jeg bare si at dere må nyte tiden der nede, og spis så mye mat dere orker. Gresk mat er og blir det beste! OG HEY! Lei en bil slik at dere får sett mest mulig. Det er utrolig praktisk og ikke minst billigere en å ta taxi rundt om. Vi benyttet oss av bil nesten hver dag, og jeg angrer ikke et sekund på at vi brukte litt penger på det.

Overnatting;
Vi ble sponset av Seastone villas, men selv om det var et sponset opphold ville jeg valgt villaen uansett. Det var rolig og fint, og vi hadde et supert utearena som vi benyttet oss av hver dag uten om den dagen vi var i Rhodos by. Så vil du til et rolig strøk anbefaler jeg denne villaen! Familietur, vennetur eller kjæreste.- Det spiller ingen rolle, for denne villaen passer for alle! Jeg har skrevet om villaen fra før av, så klikker du deg inn HER får du litt bedre informasjon.utearenaaSkal du/dere til Rhodos by anbefaler jeg SVEA hotell. Et superfresht hotell som virkelig overrasket oss på mange måter. Herlige farger, god atmosfære og de som jobbet der var hyggelige og i møtekommende. Det ligger midt i smørøyet, og du har alt samlet på samme plass. Shopping, strand, restauranter og uteliv hvis du er gira på en tur ut. Der finner du også gratis WiFi hvis det er viktig for deg! sveahotellMat;
Jeg har aldri i min villeste fantasti trodd at det skulle være så god mat her. Jeg har alltid vært forsiktig med hva jeg putter i munnen på ferie, men her smakte jeg på alt og ingenting, og angrer ikke et sekund. Jeg spiste alt i fram lam, reker, biff, grillmix til tzatziki.- Og ingenting skuffet meg. Men det er to restaurant jeg er nødt til å anbefale dere, og det er Koykos og Coralli.

På Koykos har de tradisjonell mat, og du er nødt til å bestille tzatziki med hvitløksbrød, mossaka eller grillmix. Det var helt fantastisk og vi alle satt helt stille å nøyt maten til all mat på tallerkenen ble spist opp. Jeg kan ikke forklare hvor godt det var, men er du i Rhodos by anbefaler jeg virkelig turen innom!
KOYKOS1 KOYKOS2
På Coralli er det også tradisjonell mat som står på menyen. Der finner du alt fra blåskjell til biff. Og det jeg anbefaler her er biff pepperstek, eller lam. Peppersteken og lammet er stekt så perfekt! Kjøttet smelter på tungen, og dytter du gaffelen din i kjøttet detter det fra hverandre i biter. FANTASTISK. Og hey…Når du først er der må du bestille champagne med sprite, brunt sukker og jordbær. Den er utrolig frisk og god! d jumShopping;
Jeg er veldig orginal når det kommer til shopping, og shoppingen i Rhodos by er for meg helt super. Her finner du zara, berskha, pull and bear, H&M og om noen få uker åpner primark! Er du interessert i merkeklær osv, finner du dette rundt om i Rhodos by, men det står ikke høyest på listen min så jeg var ikke innom noe som helst merke som MK osv.

Strand;
Siste dagen reiste vi inn til Lindos for å se litt på stranden, og for å gå litt i gatene. For å si det sånn så ble vi på stranden i flere timer en planlagt for den var helt amazing. Den ligger i en liten bukt, der du har muligheten for å se på fine fisker, ta deg en svømmetur til klippene eller bare slappe av med en bok. Når vi var der var det veldig stille og rolig, og det tror jeg det er resten av året også. Jeg er litt usikker på hva den heter, men reiser du inn til Lindos står det flere skilt om hvor du skal gå for å komme deg ned til stranden. Men HEY, husk solkrem! Solen var ekstrem når vi var der, og jeg kan se for meg at temperaturen stiger til sky når det er høysesong, så pass på huden din.IMG_1205 IMG_1206What to do;
• 
Reis inn til Rhodos by hvis dere har hotell litt utenfor. Herlig by med fine kafèer og gode restauranter, shopping, uteliv, og superfin strand.

• Hvis du har hotell i Rhodos by vil jeg anbefale deg å ta en tur til Lindos. En slik by skal du lete lenge etter, for det var virkelig spesielt å gå i gatene der. Smale smug med koselige butikker og restauranter, og for ikke å glemme stranden!

• Vannsport! Her trenger jeg ikke skrive så alt for mye, for dette taler for seg selv. Helt vilt morsomt!

• Church in a cave er et must! Dette var en merkelig opplevelse. Vi skulle egentlig til ruinene, men fant ikke veien og etter litt stoppet vi for å spørre hvor vi skulle kjøre. Da møtte jeg på en eldre mann som fortalte at det ikke var så mye å se, men at vi heller skulle ta turen til denne kirken. Vi kjørte av sted og endte opp på en liten strand som vi vandret langs. Pluteselig ser vi en blå dør med kors på, og når vi gikk opp var det fullt av innrisset tegn rundt om på fjellet som kirken var inn i. Vi håpnet døren, og den følelsen jeg fikk for å gå inn der var skikkelig rar. Det er utrolig vanskelig å beskrive, men det var et lite ‘’kott’’ inne i fjellet der det var tent lys, det var bilder av jesus.- ja, det var bare så rart, men like vel så fantastisk. Men ikke glem støvler eller langbukse når dere er der. Det svømmer bokstavelig talt av veps der, så vær forsiktig. ff h m s

Uten om dette vil jeg bare informere dere at det er mulighet for å ri på esel. Dette er noe jeg IKKE vil anbefale dere, og jeg håper for deres egen samvittighet at dere ikke finner på å gjøre noe slikt. Elsene vi så rundt om i Lindos hadde det ikke bra, og hadde jeg hatt muligheten skulle jeg tatt med meg alle sammen til Norge. Når vi lå på stranden kunne vi høre de hyle, og det var ingen god følelse å vite at de ikke hadde det bra. De står rett opp og ned hele dagen, og jeg så ikke et eneste esel som drakk vann, eller spiste. Alt de gjorde var å ri rundt på IDIOTISKE turister. Flere av eslene var plaget med liggesår, dårlig pels og de luktet helt forferdelig. Så ja, ser jeg noen som gjør dette vil jeg bare si; Dere er hjernedøde, alle mann. Ta dere heller en tur ut i marka for å klappe på dem. Denne kompisen på bildet så mye bedre ut en de aller fleste, og det sier kanskje litt.eselINSTAAM