//Sponset behandling

Neglernegler1Forleden dag fikk jeg endelig frisket opp neglene mine hos flinkeste Sunniva. Det er så utrolig godt å få stelt seg litt når formen ikke er på topp, og jeg ble såå fornøyd med resultatet. Fikk hentet litt inspirasjon fra forskjellige negler jeg har sett rundt på nett, og jeg syns det er så fint med nude/rosa og gullfolie, så derfor gikk vi for denne varianten. Jeg har sett meg lei av helt vanlig fransk manikyr og firkantede negler, så vi gikk for en spiss tupp.- Og jeg elsker det! Sunniva er utrolig dyktig, og har holdt på med støping av negler i fem år nå, så jeg visste hva jeg gikk til. Hun er heller ikke dyr, og jeg anbefaler henne på det varmeste! Ta gjerne en titt på facebook-siden hennes for å få et lite innblikk i hennes hverdag som negledesigner og vippestylist. Du finner siden hennes her ♥
INSTAAM