Uten navn-1
Dette blir en spennende sommer med flere reisemål, og jeg gleder meg en hel hau til sommeren starter for fullt. Her snakker vi Polen, Barcelona og London med bare noen få ukers mellomrom! Dette blir spennende, og jeg skal selvfølgelig ta med bloggen på ferie slik at dere blir oppdatert fra de forskjellige plassene. Har du vært i noen av byene før, og har tips og anbefalinger tar jeg gjerne i mot det! Alt fra attraksjoner til restauranter ♥


Kraków;
Endelig får jeg oppleve Polen.- Og det skjer sammen med søsteren min Lena. Jeg gleder meg en hel hau til kvalitetstid, god mat, shopping og ikke minst se gamlebyen som jeg har hørt så mye om i det siste!
Barcelona;
Her er vi flere bloggere som skal på tur, og jeg gleder meg sånn til å bli bedre kjent med de herlige bloggerne, og ikke minst byen! Jeg har hørt utrolig mye bra om Barcelona så dette er virkelig et reisemål jeg ser frem til.
London;
Vi bestilte reisen for nøyaktig syv minutter siden, og gjett om jeg hoppet av glede da alt var bestilt! Her blir det shopping, kafèbesøk og broadway show sammen med Ingri og Hanna. Åååh, som jeg gleder meg!