LYKKE ♥ Glossyboksen dukket endelig opp i postkassen min, og jeg blir like lykkelig hver gang. Det å slippe å betale en hel hau for å teste ut forskjellige produkter passer meg midt i blinken. De er så utrolig flinke til å plukke ut produkter som passer til huden min, og som er relevant for årstidene. Denne eksen var fyllt opp med herlige produkter som skal forberede huden og håret på den nye årstiden vi har i møte, og jeg gleder meg til å fortelle dere om de!
729
SANEX Dermo protector shower gel 
Ny friskduftende dusjsåpe fra Sanex! Såpen har dermoactive3 kompleks som inneholder ingredienser som gir fukt, beskyttelse og pH balanse til huden. Dermatologisk testet og uten allergener.


ÈTRE BELLE COSMETICS Aloe vera ultra moisturizing gel
Fuktighetsgivende gel med aloe vera. Formelen er oljefri og beriket med liposomer som binder fuktighet, jevner ut huden og gjør den mer elastisk. Kommer i en hendig størrelse for sommerens reiser.


HAWAIIAN TROPIC Protective dry oil SPF 15
Dette er en tørrolje som trenger seg raskt inn i huden uten å etterlate en oljete overflate slik tradisjonelle oljer gjør. Fukter og beskytter huden mot uttørking med SPF 15, UVA og UVB beskyttelse.


KUESHI Ani-cellulite lotion 
En skikkelig boost til huden din! Den berikede hudkremen gir en intens fukt, bevarer hudens elastisitet og har en oppstrammende effekt. Med andre ord- en hudkrem med mange muligheter!


MAKE UP STORE Hair tube, shiny 
Glansgivende hårvoks med en glatt tekstur som gjør håret mykt og skinnende uten å tynge det ned. Skjul flisete tupper og gi kjedelig og skadet hår et nytt liv. Passer både lange og korte frisyrer.