aNå har jeg endelig litt tid til overs slik at jeg får oppdatert dere. Det har vært en hektisk uke på jobb, og da jeg fikk helg på torsdag var jeg så sliten at jeg sovnet på sofaen. I går der i mot var jeg på farten fra 08.00 til langt på natt. Jeg, Ingri og Hanna bestemte oss for å reise til Hamar for å kjøpe chili cheese og frozen yogurt,- men endte opp på Elverum av alle ting. Der tok vi vårt første bad ute, spiste is og koste oss en hel haug. I dag tenkte jeg å invitere Hanna på grilling, men i følge været ser det ikke ut til at det blir noe av. Det bøtter ned, og er generelt dårlig vær så vi får heller se det litt an. Men nå må jeg runde av,- Hanna kommer hvert øyeblikk og vi skal inn i tunellen for å se hvordan det står til der. Vi hadde gjennomslag på torsdag og jeg har enda ikke sett hvordan det ser ut. Spennende! Ha en fin lørdag♥