4 5Et mellommåltid jeg ser frem til på jobb er dette her. Cottage cheese med jordbær og granateple, skinny latte, en halv avokado og litt yoghurtnøtter. Det er så utrolig godt, og passer perfekt mellom lunsj og middag for å holde energinivået oppe. Jeg blir alltid sulten før middag, og da kan det lett friste med en sjokolade eller noe annet søtt,- men etter at jeg smake cottage cheese med syltetøy har jeg klart å holde meg unna søtsaker før middag. Skinny latte fra Starbucks gir meg en liten dose kaffe slik at jeg får en ekstra boost. Jeg drikker svart kaffe, men det å stå opp tidlig for å trakte kaffe- det gidder jeg ikke. Denne er lav på fett og sukker noe som passer meg perfekt! Jeg har diabetes, så det at det er lite sukker er bare et pluss for meg. Avokado sier seg selv. Den er smekkfull av vitaminer, gir meg mye sunt fett og næring, og er utrolig mettende. Har ikke dette noe effekt mot søtsuget, kaster jeg i meg noen få yoghurtnøtter. Det er gull verdt på dager som mandager for eksempel, hehe. Da er jeg ekstra sugen på noe godt, så en neve med yoghurtnøtter gjør susen! Bare et lite tips før en ny uke starter :-) Nå kommer Hanna hvert øyeblikk. Vi skal grille, og jeg gleder meg som en liten unge!


Så må jeg bare få takket Privat IT som skiftet skjerm på iPhonen min i dag. Jeg presterte å knuse den i det vi pakket inn i bilen,- men det tok meg bare en telefon og tyve minutter så var den god som ny. Utrolig surt, men når Henning er så snill å stiller opp på en søndag ordnet det seg til slutt. TUSEN TAKK!