//Dette innlegget skulle egentlig bli publisert i går kveld, men etter at nettet datt ut for tiende gang ga jeg opp. 6

HOLA! Da har vi kommet inn på hotellet etter en fin dag i Krakow. Vi har fått sett utrolig mye, spist god mat og ikke minst fått en smakebit på shoppingen Krakow har å by på. Jeg har fått med meg noen godbiter hjem som jeg gleder meg til å vise dere! Uten om det reiste vi innom Vici Clinic for å ordne håret vårt,- og jeg ble strålende fornøyd! Endelig har jeg fått gjort noe med det ellers kjedelige håret mitt, hehe. Før- og etterbilde kommer i et eget innlegg. Vi har i hvert fall hatt det helt fantastisk i dag, og jeg gleder meg en hel haug til å vise dere hva vi har sett og gjort. Men nå må jeg runde av, klokken nærmer seg tolv og vi er utrolig slitne. Hele antrekket vil komme i et innlegg på bloggen fredag, så hold dere oppdatert!