På torsdag var vi som sagt hos Vici Clinic her i Krakow for å ordne håret vårt. Jeg kom dit med ingen formeninger om hva jeg ville endre på, men en ting var sikkert- og det var at noe måtte gjøres. Hun som ordnet håret mitt kom med forslag på hva vi kunne gjøre, men med litt språk-kræsj visste jeg ikke helt hva jeg sa ja til. Men jeg nikket, og hun startet behandlingen. I det hun fant frem blekingen bet jeg sammen tennene mine, og håpte på det beste.- For håret mitt har ikke blitt behandlet med farge eller bleking på flere år, så jeg var spent på om det kom til å falle av eller ikke ta til seg farge slik at det kom til å bli flekkete. Men her snakker vi dyktige frisører som vet hva de driver med. Håret mitt gikk fra å ha den styggeste fargen, til nesten grått,- og jeg jublet i det hun prøvde å fortelle meg at hun var ferdig. Jeg har lenge drømt om iskaldt hår, men med tanke på at jeg er så dårlig på å gå hos frisøren har jeg ikke orket. Grunnen til at jeg ikke går hos frisøren er at jeg nesten aldri blir fornøyd, og når jeg først går hos frisøren å farger/bleker håret og faktisk blir fornøyd, greier jeg aldri å opprettholde resultatet og da kommer etterveksten å biter meg hardt. Og ettervekst er i mine øyne fæle greier. Men nå har jeg altså min egen hårfarge øverst slik at jeg slipper ettervekst, og videre nedover har jeg en iiiiiskald farge.- Og jeg kan ikke bli mer fornøyd! Så skal du til Polen, nærmere bestemt Krakow- anbefaler jeg Vici Clinic på det varmeste. De er superflinke og legger mye tid i arbeidet sitt slik at kunden blir fornøyd. Nedenfor kan du se før- og etterbilde. Der ser du altså hvor jævlig håret mitt har sett ut de siste årene, og det er egentlig en skam. Hva da redd for frisør, haha!
frisør1essie