LONDONBOYA! Da har Hanna akkurat gått ut døra,- og vi har endelig fått planlagt turen til London. Ingri hadde ikke mulighet til å komme i dag, så vi stod for all planleggingen. OM jeg gleder meg? Ja,- det kan du si! Det er et år siden sist, og nå som vi har fått planlagt alle dagene i London ser jeg frem til å bli enda bedre kjent med byen. Forrige gang var det kun shopping som stod på tapeten,- men nå skal vi utforske alt fra restauranter til attraksjoner. Jeg gleder meg som en liten unge, haha! Vi reiser på et fint tidspunkt der høstkolleksjonene begynner å komme inn, så mye nytt i garderoben skal det bli,- og jeg skal prøve å holde meg til den fargerike stilen selv om det begynner å bli høst. Jeg har en jævel på ryggen som sier at svart, grått, hvitt og beige er det som skal brukes på høsten,- men ikke i år. Satser på at London byr på mye fargerikt og morsomt! Kun 11 dager til avreise dere… Det går fort!


I morgen er det tilbake til hverdag og jobb. Jeg må derfor beklage på forhånd slik at dere ikke blir skuffet hvis det er noen få dager jeg ikke får oppdatert dere. Jeg jobber som sagt mandag til torsdag fra 07.00 – 20.00 og når jeg kommer hjem er det søvn som må prioriteres. Men, jeg skal prøve å jobbe godt med bloggen i helgene fremover slik at det ikke blir alt for stille. Håper det går fint! SMASK