7 5 7 det _DSC4189 collage 4Klikk på bildene for å komme inn på de forskjellige antrekkene.

Herlighet så fort det går når man har helg og koser seg gløgg ihjel… Det skulle virkelig vært en dag mellom søndag og mandag altså! Jeg har storkost med sammen med familien denne helgen, og nå kan jeg ikke gjøre annet en å glede meg til neste gang vi er sammen igjen. Den fine familien min ♥ Jeg får ikke nok, hehe! Men nå er det mandag igjen, og ny jobbuke står for tur. Jeg jobber bare til onsdag denne uken,- for på torsdag skal jeg inn til kontrolltime på sykehuset i Oslo før turen går vidre til London sammen med Hanna og Ingri. DÆVEN så reisefeber som jeg har, haha! Vi har planlagt turen til punkt og prikke, så jeg har virkelig troen på at det kommer til å bli tidenes tur med fantastisk reisefølge. Jeg vet hvor morsomt vi har det når vi er sammen her hjemme, så det skal bli spennende å se hvordan det utarter seg i London. En ting er sikkert og det er at garderoben skal bli fylt opp med masse nytt! Gleder meg en hel haug til å vise frem alt det nye som blir med hjem fra London. Jeg har laget en laaang liste med hva som skal kjøpes inn, og kjenner jeg meg rett handles det litt uten for listen også, hehe!