PicMonkey Collage
1. Forelsket i bodyen min fra H&M med pusur på 2. Hele antrekket 3. Detaljer av antrekket 4. Denne månedens glossybox 5. Et av flere bilder @meretebre har tatt 6. Planlegging av Londontur! 7. Walkin’ them hot dogs 8. Favorittjakken min fra Adidas 9. Jeg har fått dilla på slike fletter, og må alltid reise til Hanne for å få dem slik jeg vil, haha 10. Antrekk 11. Selfie 12. Detaljer av antrekket 13. All adidas, fra topp til tå 14. Mitt favorittgodteri fra Sverige! 15. Enda et bilde av flinkeste @meretebre 16. Road trip til Trondheim sammen med Torgeir

Det har kommet inn en del spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine på instagram, og hvordan jeg får på den hvite rammen rundt.- Derfor tenkte jeg å skrive det i et eget innlegg slik at alle kan få det med seg! De eneste redigeringsprogrammene jeg benytter meg av er VSCOcam og afteright. Appen VSCOcam er den jeg bruker for å finne filter til bildene mine. Favorittene mine her er P5, F2, X1. Det er ikke alltid jeg legger på filter, og da er det appen afterlight jeg benytter meg av. På bildet endrer jeg som regel lysstyrke, saturation, og sharpening. Etter det legger jeg på Light leak, og favorittene mine her er nr 03, 19, 20, 21, 25 og 29. Den hvite rammen rundt finner du også i afterlightappen. Klikk deg inn på rammer og velg original,- der velger jeg den firkantede og skrur den opp på 40. Håper det var til hjelp! Og er det noe du ikke får til eller lurer på er det bare å spørre. Følg meg gjerne på @idaasv. Ha en super onsdag!