namastayinbed namastayinbeddJeg ser faen ikke ut,- og er fullt klar over det. For et par uker siden måtte jeg begynne på en ny runde med isotretinoin, og huden min preller bokstavelig talt av. Jeg flasser i hele ansiktet, leppene mine har sprukket opp og jeg blør neseblod konstant. Det eneste jeg har lyst til å gjøre er å bure meg ned i sengen med dyna over meg og bare sove over denne perioden. Krysser fingrene for at det ikke blir mange måneder med behandling, men slik det ser ut nå kan det fort ta opp til et halvt år,- om ikke lengre. Jeg hadde håpet at den første behandligen skulle ta knekken på dette jævelskapet, men etter bare en måned uten tablettene var huden stilt tilbake slik den var, om ikke værre. Dette blir mitt siste forsøk på å få ordnet opp huden min, og går det ikke nå da river jeg den av… Neida (joda). Happy monday alle sammen!