22Dæven… Nå er det litt over en uke siden bloggen har blitt oppdatert, men jeg har ikke hatt muligheten. Det har som sagt vært fullt kjør på jobb, og når det endelig blir helg er jeg helt ferdig. Jeg prøver så godt jeg kan å oppdatere dere på instagram, så hvis du ikke ser at jeg har oppdatert bloggen er som regel instagram oppdatert. Du finner instagrammen min her. Men, over til noe helt annet! Nå sitter vi i bilen på tur til Ørsta. Vi skal feire Aurstad sin 30års dag, og jeg gleder meg sånn! Jeg har selvfølgelig pakket en sekk med masse godt å spise/drikke på. Jeg blir alltid sulten når jeg kjører bil, så her snakker vi konstant spising til vi er fremme, haha. Vi reiser en dag i forveien slik at vi får sett litt når vi først er på tur, og planen er fisketur, leirdueskyting, og når kvelden kommer blir det sikkert noe godt å drikke. Vi krysser fingrene for fint vær, men etter det jeg har hørt så er været ganske så ustabilt der, så regnjakka er med. Skal prøve å holde dere oppdatert gjennom helgen hvis det er internett på hotellet. SMASK :*