//produktene er sponset av Glossybox.no

konkurranseVi ble omsider ferdig med malingen i går, og resultatet ble utrolig bra. Vi har hatt planer om å male veggene i stua en god stund nå, men det har vært fullt kjør med alt for mye på agendaen,- men denne helgen hadde jeg ikke lagt en eneste plan, så nå har veggene gått fra vanilje til hvit. Endelig, haha! Men nå er mandagen her, og jobb står for tur. Derfor vil jeg kickstarte denne mandagen med en liten konkurranse til dere! Har du lyst til å vinne det du ser på bildet? Det eneste du trenger å gjøre er å følge meg på instagram @idaasv og så er det et stort pluss om du deler innlegget med vennene dine på facebook via min facebookside som du finner her :-) Følger du meg fra før er du automatisk med i trekningen! Legg gjerne igjen en kommentar etter at du er ferdig. SMASK!